Politika varovanja zasebnosti

Čemu je namenjena politika varovanja zasebnosti?

 

Namen politike varovanja zasebnosti je podati jasna pojasnila glede:

 • Kdo zbira in obdeluje vaše osebne podatke.
 • Katere osebne podatke zbiramo.
 • Zakaj zbiramo osebne podatke.
 • Kako uporabljamo osebne podatke.
 • Kakšne pravice ima posameznik v povezavi z osebnimi podatki, ki jih obdelujemo.

Kdo obdeluje osebne podatke?

 

Osebne podatke na na spletni strani oglasi.reefdreams.si zbira in obdeluje:

FLAMMING d.o.o.
Godešič 100
4220 ŠKOFJA LOKA


Katere osebne podatke se zbira?

 

 • Kontaktno ime

Kontaktno ime se vnese ob oddaji oglasa, ali vpisa v nastavitvah profila in je namenjeno personalizaciji vpisanega oglasa (javna informacija). Kontaktno ime je pri registriranih uporabnikih shranjeno za nedoločeno dolgo časa, a ga lahko na zahtevo uporabnika zbrišemo. Pri neregistriranih prodajalcih je kontaktno ime shranjeno do izbrisa oglasa (4 mesece od oddaje oglasa). Prav tako se lahko pri neregistriranih uporabnikih kontaktno ime na željo uporabnika izbriše.

 • E-mail naslov

E-mail naslov se vnese ob registraciji novega uporabnika, ali vpisu oglasa neregistriranega prodajalca in je namenjen izdelavi profila, pripisa objavljenih oglasov posameznemu prodajalcu in kot naslov za pošiljanje povpraševanj s strani kupcev. E-mail je na željo prodajalca dosegljiv javno. E-mail je pri registriranih uporabnikih shranjen za nedoločeno dolgo časa, a ga lahko na zahtevo uporabnika zbrišemo. Pri neregistriranih prodajalcih je e-mail shranjen do izbrisa oglasa (4 mesecev od oddaje oglasa). Prav tako se lahko pri neregistriranih uporabnikih e-mail na željo uporabnika izbriše.

 • Telefonska številka

Telefonsko številka lahko vpišejo uporabniki v nastavitah profila. Telefonska številka je z vpisom v nastavitvah profila dosegljiva javno in je namenjena kot dodatni kontaktni kanal za potencialne kupce. Telefonsko številko lahko uporabnik izbriše sam v nastavitvah profila, sicer je shranjena za nedoločeno dolgo časa.

 • Lokacija

Lokacijo se vnese ob oddaji oglasa, ali vpisa v nastavitvah profila in je namenjena personalizaciji vpisanega oglasa (javna informacija). Lokacija je pri registriranih uporabnikih shranjena za nedoločeno dolgo časa, oziroma do trenutka, ko jo uporabnik izbriše v nastavitvah profila. Pri neregistriranih prodajalcih je lokacija shranjena do izbrisa oglasa (4 mesece od oddaje oglasa). Prav tako se lahko pri neregistriranih uporabnikih lokacija na željo uporabnika izbriše.

 • IP naslov

IP naslov se zabeleži avtomatsko ob oddaji oglasa, ali registraciji novega uporabnika in je namenjen zagotavljanju varnosti in dokazljivosti aktivnosti na oglasi.reefdreams.si. IP naslovi se shranjujejo do izbrisa oglasa, ali registriranega uporabnika. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.


Katere tehnične podatke se zbira?

 

 • Piškotki (Cookies)
  oglasi.reefdreams.si uporablja piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika. Piškotki se uporabljajo tudi za analitiko obiska. V okviru zagotavljanja analitike obiska se določene podatke zbrane iz piškotkov pošilja servisu Google Analytics. Piškotki ne vsebujejo informacij na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

Kakšne so moje pravice glede shranjevanja in obdelovanja osebnih podatkov?

 

 • Zahtevate lahko dostop in prenos vaših osebnih podatkov.
 • Zahtevate lahko izbris vaših osebnih podatkov.

Določene osebne podatke lahko v izjemnih primerih hranimo tudi če zahtevate njihov izbris, vendarle samo v primerih, če bo obdelava nujna za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov, ali če to od nas to na kakršen koli način zahteva zakon.

Za dostop ali izbris vaših osebnih podatkov se lahko obrnete na nas:

 • Preko elektronske pošte: info@reefdreams.si
 • Preko klasične pošte: FLAMMING d.o.o., Godešič 100, 4220 ŠKOFJA LOKA.

Registrirani uporabniki lahko svoje osebne podatke prenesete ali izbrišete (skupaj s profilom in pripadajočimi oglasi) preko nadzorne plošče.